Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Tatjana Albinus - Kyllingetærte

Lækker til middagsbordet eller i madpakken

Tatjana Albinus - KyllingetærteTærtebund:
  • 150 g smør
  • 100 g mandelmel
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk loppefrøskaller
  • 1 æg
Tærtefyld:
  • 2 store kyllingebrystfileter,
  • kogt eller stegt
  • 2 porrer
  • 5 æg
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk paprika
  • Peber
  • Revet parmesanost

Fremgangsmåde:

  1. Mandelmel, sesamfrø, loppefrøskaller og salt blandes sammen. 
  2. Smuldr smørret heri. 
  3. Tilsæt æg, og ælt dejen ensartet. 
  4. Rul dejen ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir. 
  5. Læg dejen i en tærteform, og forbag den i ovnen ved 180º C i ca. 12 minutter. 
  6. Tag tærtebunden ud, når den har opnået en gyldenbrun farve. 
  7. Skær kylling og porrer i strimler, og fordel den på tærtebunden. 
  8. Pisk æggene sammen med græsk yoghurt og krydderier. 
  9. Fordel blandingen over tærtefyldet. 
  10. Drys til sidst med en smule revet parmesan. 
  11. Bag tærten ved 200º C i ca. 20 minutter, til osten er gylden.


Kilde: Tatjana Albinus. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×