Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Tatjana Albinus - Kyllingetærte

Lækker til middagsbordet eller i madpakken

Tatjana Albinus - KyllingetærteTærtebund:
  • 150 g smør
  • 100 g mandelmel
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk loppefrøskaller
  • 1 æg
Tærtefyld:
  • 2 store kyllingebrystfileter,
  • kogt eller stegt
  • 2 porrer
  • 5 æg
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk paprika
  • Peber
  • Revet parmesanost

Fremgangsmåde:

  1. Mandelmel, sesamfrø, loppefrøskaller og salt blandes sammen. 
  2. Smuldr smørret heri. 
  3. Tilsæt æg, og ælt dejen ensartet. 
  4. Rul dejen ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir. 
  5. Læg dejen i en tærteform, og forbag den i ovnen ved 180º C i ca. 12 minutter. 
  6. Tag tærtebunden ud, når den har opnået en gyldenbrun farve. 
  7. Skær kylling og porrer i strimler, og fordel den på tærtebunden. 
  8. Pisk æggene sammen med græsk yoghurt og krydderier. 
  9. Fordel blandingen over tærtefyldet. 
  10. Drys til sidst med en smule revet parmesan. 
  11. Bag tærten ved 200º C i ca. 20 minutter, til osten er gylden.


Kilde: Tatjana Albinus. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vis som