Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Vegetarisk karry med bønner og blomkål

Prøv denne lækre vegetarret med økologiske hvide kidneybønner

Tilberedningstid: 35 min. Aktiv tid: 25 min.

Antal: 2 person

 

Ingredienser:

  • 200 g Toftkær forkogte økologiske hvide kidneybønner
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 5 cm ingefær
  • 1 spsk. garam marsala
  • 1 tsk. karry
  • ½ tsk. kanel
  • 1 helt blomkål
  • 1 peberfrugt
  • 4 tomater
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 2 dl fløde el. kokosmælk
  • Salt

 

Tilberedning:

Hak løg, hvidløg og ingefær. Rens og snit blomkål, peberfrugt og tomater i tern. Svits hvidløg, løg og tomatpuré af sammen med krydderierne.

Steg blomkålen med de øvrige grøntsager og kom kokosmælk eller fløde ved. Kom tomaterne i og smag til med salt. Lad retten simre samtidig med at bønnerne koger i en gryde for sig   - begge dele i 10 min. Kom peberfrugten i gryderetten og lad retten småkoge i 4 min. Kom derefter de kogte bønner i og lad retten simre i yderligere 1 min.

 

Forslag til tilbehør: Ris, peanuts og frisk koriander

 

Vis som