Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Vegetarisk karry med bønner og blomkål

Prøv denne lækre vegetarret med økologiske hvide kidneybønner

Tilberedningstid: 35 min. Aktiv tid: 25 min.

Antal: 2 person

 

Ingredienser:

  • 200 g Toftkær forkogte økologiske hvide kidneybønner
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 5 cm ingefær
  • 1 spsk. garam marsala
  • 1 tsk. karry
  • ½ tsk. kanel
  • 1 helt blomkål
  • 1 peberfrugt
  • 4 tomater
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 2 dl fløde el. kokosmælk
  • Salt

 

Tilberedning:

Hak løg, hvidløg og ingefær. Rens og snit blomkål, peberfrugt og tomater i tern. Svits hvidløg, løg og tomatpuré af sammen med krydderierne.

Steg blomkålen med de øvrige grøntsager og kom kokosmælk eller fløde ved. Kom tomaterne i og smag til med salt. Lad retten simre samtidig med at bønnerne koger i en gryde for sig   - begge dele i 10 min. Kom peberfrugten i gryderetten og lad retten småkoge i 4 min. Kom derefter de kogte bønner i og lad retten simre i yderligere 1 min.

 

Forslag til tilbehør: Ris, peanuts og frisk koriander

 

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×