Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Pintobønner med gulerødder og avocado

Prøv vores opskrift på pintobønner med gulerødder og avocado

Pintobønner med gulerødder og avocadoIngredienser:

  • 300 g pintobønner
  • 150 g gulerødder
  • 2 avocado
  • Græskar kerner
  • 2 dl crèmefraich
  • Røget paprika
  • Karry
Fremgangsmåde:
  1. Pintoobønnerne lægges i blød natten over. Herefter koges de i ca. 15 minutter i nyt vand.
  2. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.
  3. Gulerødderne og avocadoerne skrælles og skæres i små mundrette stykker. Paprika og karry røres i crèmefraichen og smages til med salt.
  4. Vendes sammen med gulerødderne og avocadoen.
  5. Græskarkernerne drysses over salaten som pynt.
Vis som