Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Pintobønner med gulerødder og avocado

Prøv vores opskrift på pintobønner med gulerødder og avocado

Pintobønner med gulerødder og avocadoIngredienser:

  • 300 g pintobønner
  • 150 g gulerødder
  • 2 avocado
  • Græskar kerner
  • 2 dl crèmefraich
  • Røget paprika
  • Karry
Fremgangsmåde:
  1. Pintoobønnerne lægges i blød natten over. Herefter koges de i ca. 15 minutter i nyt vand.
  2. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.
  3. Gulerødderne og avocadoerne skrælles og skæres i små mundrette stykker. Paprika og karry røres i crèmefraichen og smages til med salt.
  4. Vendes sammen med gulerødderne og avocadoen.
  5. Græskarkernerne drysses over salaten som pynt.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×