Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Falafler med økologiske kikærter

Prøv dem i pitabrød, wraps eller salaten.

Tilberedningstid: 45 min. Aktiv tid: 20 min.

Antal: 4 personer

 

Ingredienser:

  • 175 g Toftkær forkogte økologiske kikærter
  • Bouillon – efter eget valg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • 1 løg
  • 1,5 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander (kan undlades)
  • 2 æg
  • 5 spsk. rasp
  • 2 tsk. salt

 

Tilberedning:

Kog kikærterne i bouillon i 12 min. Blend kikærter, med løg, hvidløg, persille, spidskommen, koriander og salt i en foodprocessor. Bland massen med rasp, bagepulver og æg. Form falaflerne til kugler og pensl dem med lidt olie, bag dem ved 200 grader i 30 min. Vend dem evt. undervejs og pensl med olie igen.

Forslag til tilbehør: Pita, durum, salat, tomat, agurk, avokado, urtedressing eller cremefraiche

Vis som