Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Falafler med økologiske kikærter

Prøv dem i pitabrød, wraps eller salaten.

Tilberedningstid: 45 min. Aktiv tid: 20 min.

Antal: 4 personer

 

Ingredienser:

  • 175 g Toftkær forkogte økologiske kikærter
  • Bouillon – efter eget valg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • 1 løg
  • 1,5 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander (kan undlades)
  • 2 æg
  • 5 spsk. rasp
  • 2 tsk. salt

 

Tilberedning:

Kog kikærterne i bouillon i 12 min. Blend kikærter, med løg, hvidløg, persille, spidskommen, koriander og salt i en foodprocessor. Bland massen med rasp, bagepulver og æg. Form falaflerne til kugler og pensl dem med lidt olie, bag dem ved 200 grader i 30 min. Vend dem evt. undervejs og pensl med olie igen.

Forslag til tilbehør: Pita, durum, salat, tomat, agurk, avokado, urtedressing eller cremefraiche

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×