Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Grillspyd med Flaming Dust

Flaming Dust er en krydderiblanding med sin helt egen historie. Flaming Dust er udviklet af det svenske Team Flaming Pig BBQ til DM i Grill 2013, hvor den blev nr. 1 i kategorien Bedste Grillrub. Flaming Dust har en fantastisk smag fra fennikel, lakridspulver og stjerneanis kombineret med ingefær og oregano – og med ”flammer” fra røget paprika og chili. Suveræn til lyst kød og fisk.

Grillspyd med Flaming Dust

Flaming Dust Kebab med fisk

Grillspyd er en klassiker på grillen, de er nemme og hurtige at tilberede og du kan bruge årstidens grøntsager og frugt, kombineret med et fast stykke fisk. Beregn ca. 100 gram fisk pr. person.

Spyd med laks  Spyd med sandart  Rub 
Laks Sandart
2 tsk. Flaming Dust
Blommer
Nektariner
1 ½ tsk. brun farin
Forårsløg
Asparges 1 ½ tsk. salt
Lime
Citroner
(til ca. 500 gram fisk)
Gul courgette
   


Start med at blande rub’en. Skær fiskestykkerne i 2×2 cm tykke stykker, rub fuskestykkerne og lad dem stå ca. ½ time. Skær blommer/nektariner og citrusfrugter i både, skær forårsløg/asparges i ca. 4 cm lange stykker, og skær courgetten i skiver og halvér dem.

Kom grøntsager, frugt og de ’rubbede’ fiskestykker på grillspyd. Pensl grøntsagerne med olie -måske tilsat det sidste af rub’en – inden spyddene grilles i ovnen, på grillpanden eller på grillen ca. 4-5 minutter, alt efter hvor intens varmen er.

Servér grillspyddene med en knasende sprød kålsalat og grillede stykker brød med et dryp olie.

Opskriften er venligst udlånt af: Mill & Mortar

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×