Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Glutenfri boller

Opskrift på boller uden gluten

Glutenfri bollerAntal: 8 stk.

Ingredienser:

  • 1 l vand
  • 2 spsk FiberHUSK
  • 20 g gær
  • 2 spsk honning
  • 400 g groft rismel
  • 100 g quinoamel
  • 100 g majsmel, f.eks. grov polenta
  • 100 g knækket boghvede
  • 50 g majsstivelse
  • 100 g hørfrø
  • 50 g sesamfrø
  • 2 tsk Læsø eller Himalaya salt
  • 2 tsk kardemomme
  • 2 tsk kanel

Fremgangsmåde:

  1. Rør vand og FiberHusk på røremaskine et par minutter til en geleagtig masse. 
  2. Tilsæt smuldret gær, al mel, honning og krydderier. 
  3. Rør dejen i ca. 5 minutter.
  4. Rør forsigtigt hørfrø, sesamfrø og boghvede i dejen. 
  5. Dejen skal være som en tyk grød. 
  6. Juster evt. med rismel. 
  7. Dejen hæver tildækket i 30 minutter. 
  8. Dryp hænder med olivenolie. 
  9. Form 8-10 boller, og sæt dem på en bageplade. 
  10. Lad bollerne hæve ca. 30 minutter. 
  11. Pensl med æg eller olivenolie, og bag ved 250° C i ca. 25 minutter.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×