Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri boller

Opskrift på boller uden gluten

Glutenfri bollerAntal: 8 stk.

Ingredienser:

  • 1 l vand
  • 2 spsk FiberHUSK
  • 20 g gær
  • 2 spsk honning
  • 400 g groft rismel
  • 100 g quinoamel
  • 100 g majsmel, f.eks. grov polenta
  • 100 g knækket boghvede
  • 50 g majsstivelse
  • 100 g hørfrø
  • 50 g sesamfrø
  • 2 tsk Læsø eller Himalaya salt
  • 2 tsk kardemomme
  • 2 tsk kanel

Fremgangsmåde:

  1. Rør vand og FiberHusk på røremaskine et par minutter til en geleagtig masse. 
  2. Tilsæt smuldret gær, al mel, honning og krydderier. 
  3. Rør dejen i ca. 5 minutter.
  4. Rør forsigtigt hørfrø, sesamfrø og boghvede i dejen. 
  5. Dejen skal være som en tyk grød. 
  6. Juster evt. med rismel. 
  7. Dejen hæver tildækket i 30 minutter. 
  8. Dryp hænder med olivenolie. 
  9. Form 8-10 boller, og sæt dem på en bageplade. 
  10. Lad bollerne hæve ca. 30 minutter. 
  11. Pensl med æg eller olivenolie, og bag ved 250° C i ca. 25 minutter.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter