Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfrie, fiberrige kanel fødselsdagsboller

Lækre boller til fødselsdagen

12 store kanelboller

Ingredienser
8,5 dl lunken vand
600 g Fiberbagemix fra Urtekram
1 tsk. Yeast tørgær
3 tsk. havsalt
3 tsk. ægte kanelpulver


Bland salt, tørgær kanel og bagemix. Tilsæt vand og pisk grundigt med håndmixer. Dejen er naturligt meget luftig. Form 12 store boller på bagepladen med en ske (TIP: Brug en våd ske, så dejen ikke klistrer helt fast). 


Bag bollerne ved 200 graders varmluft i ca. 45 min.

Opskrift af: Cathrine Koefoed / Cathrineyoga.dk

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×