Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri og laktosefri citronkage

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Æble/Kanel
  • 180 g rørsukker
  • 2 stk bagepulver
  • 2 stk vaniljesukker
  • 80 g kokosmel
  • 6 æg
  • 1 dl rapsolie (koldpresset)
  • 3 – 4 spsk. citronsaft
  • Reven skal af 1 citron

Citronglasur:

  • 1 – 2 spk. citronsaft
  • Reven skal af 1 citron
  • 100 g flormelis

Sådan gør du....

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Brødklapperblandingen og alle tørre ingredienser blandes sammen, tilsæt øvrige ingredienser og pisk det sammen til en grød. Dejen fordeles i en form 30 x 20 cm beklædt med bagepapir. 

Bages midt i ovnen 25 - 30 min.

Når kagen er afkølet lidt sprøjtes eller smøres et tyndt lag citron glasur på og pyntes evt. med lidt frisk citronmelisse. En dejlig frisk kage. Server evt. sammen med cremefraiche.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×