Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Risflutes, glutenfrie

Prøv vores opskrift på risflutes uden gluten

Glutenfri risflutesAntal: 9 stk

Ingredienser:

  • 450 g vand
  • FiberHUSK®: 1 strøget spsk +1 strøget tsk
  • 330 g rismel
  • 100 g Maizena (majsstivelse)
  • 40 g olie
  • 25 g sukker
  • 20 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk stødt fennikelfrø

Fremgangsmåde: 

  1. Dejen røres med maskine. 
  2. Vandet lunes håndvarmt og kommes i røreskålen med Huskpulveret. Blandingen røres i 5 min., så Huskpulveret gelerer. 
  3. Melsorterne, olie, sukker, smuldret gær og krydderier afvejes i en skål. 
  4. De afvejede ingredienser kommes i røreskålen, og dejen røres 15 min. 
  5. Røreskålen dækkes med plastfilm og stilles lunt (28 °C) til forhævning 30 min. 
  6. Hænderne smøres i olie, før dejen håndteres.
  7. Dejen slås sammen i røreskålen og vendes ud på bordet. 
  8. Dejen deles i 3 dele, som rulles til pølser. 
  9. Pølserne deles i 3 lige store stykker, som lægges i en flutesform. 
  10. Formen dækkes med et let fugtigt klæde, og flutene efterhæver lunt i ca. 45 min. 
  11. Flutene smøres med sammenpisket æg. 
  12. Bages ved 250 °C i 15 min.

Næringsindhold i 100 g: 1113 kJ; 3,4 g protein; 5,7 g fedt; 1,8 g fibre; 0 g laktose


Kilde: Naturlig Glutenfri Bagning, W. Ratje Frøskaller

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×