Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kransekagetoppe uden gluten, sukker og laktose

Opskrift på kransekage til de glutenintolerante gæster

(ca 25-30 stk.)

– 400 gram mandler

– 1 dl kokossukker eller sukrin gold

– 5 æggehvider

– 1 tsk. ren vaniljepulver

– Mørk chokolade 75% (sødet med kokossukker) til at dyppe dem i

 

 

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

2. Kom mandlerne, sukrin gold og vanilje i en blender og blend til mandlerne er blevet til fint mel.

3. Kom det i en skål og bland derefter æggehviderne i og rør det grundigt sammen.

4. Kom massen i en sprøjtepose og lav kransekagetoppene på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom evt. en mandel eller nød på toppen.

5. Bag dem i ca. 7-8 minutter – til de er gyldne.

6. Smelt chokoladen over vandbad og dyb kransekagetoppene i chokoladen.

 

Kilde: Køkkenet på kvisten - Find også Køkkenet på Kvisten på både Instagram og Facebook.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×