Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kransekagetoppe uden gluten, sukker og laktose

Opskrift på kransekage til de glutenintolerante gæster

(ca 25-30 stk.)

– 400 gram mandler

– 1 dl kokossukker eller sukrin gold

– 5 æggehvider

– 1 tsk. ren vaniljepulver

– Mørk chokolade 75% (sødet med kokossukker) til at dyppe dem i

 

 

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

2. Kom mandlerne, sukrin gold og vanilje i en blender og blend til mandlerne er blevet til fint mel.

3. Kom det i en skål og bland derefter æggehviderne i og rør det grundigt sammen.

4. Kom massen i en sprøjtepose og lav kransekagetoppene på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom evt. en mandel eller nød på toppen.

5. Bag dem i ca. 7-8 minutter – til de er gyldne.

6. Smelt chokoladen over vandbad og dyb kransekagetoppene i chokoladen.

 

Kilde: Køkkenet på kvisten - Find også Køkkenet på Kvisten på både Instagram og Facebook.

Vis som