Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Teboller, glutenfrie

Prøv vores opskrift på teboller uden gluten

Antal: 12-14 stk.

Ingredienser:

  • 500 g letmælk
  • FiberHUSK®: 1 strøget spsk + 1 strøget tsk
  • 620 g rismel
  • 100 g Maizena (majsstivelse)
  • 70 g sukker
  • 80 g blødt smør eller margarine
  • 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 1/2 tsk stødt koriander
  • 25 g gær
  • 120 g æg
  • 60 g rosiner

Fremgangsmåde: 

  1. Dejen bør røres med maskine. 
  2. Mælken lunes (håndvarm) og kommes i røreskålen sammen med Huskpulver. 
  3. Blandingen røres i 5 min., så Huskpulveret gelerer. 
  4. Melsorterne, sukker, smør, krydderier og smuldret gær afvejes i en skål. 
  5. Æggene røres ind i den gelerede mælkeblanding. 
  6. De afvejede ingredienser kommes ligeledes i røreskålen og røres med i 15 min. 
  7. Rosinerne røres i. 
  8. Røreskålen dækkes med plastfilm, og dejen forhæver ved 28 °C i ca. 30 min. 
  9. Smør hænderne i olie inden håndtering af dejen. 
  10. Dej til en bolle tages op med en ske, trilles rund i hænderne og sættes på en bagepapir-beklædt bageplade. 
  11. Bollerne dækkes med et let, fugtigt klæde og stilles lunt til hævning i 45 min.
  12. Bollerne smøres med sammenpisket æg.
  13. Bages ved 250 °C i 12-15 min.

Kilde: Naturlig Glutenfri Bagning.
W. Ratje Frøskaller ApS.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×