Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Glutenfri og laktosefri grissini

Lækre sprøde snacks med masser af fibre og proteiner

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Neutral
  • 1 tsk natron
  • 1-1½ tsk salt
  • 2½ dl vand
  • 5 spsk olie (koldpresset rapsolie)

Sådan gør du.. 

Brødklapper blandingen blendes til en halvgrov melblanding og hældes i en skål. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen til en grød. Blandingen hældes ud på bagepapir og rulles ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir (25x35 eller som en bageplades størrelse). Herefter skæres/trykkes tynde stave med lang kniv eller paletkniv, efterhånden som grissini stavene skæres, trækkes de fra hinanden og ud på ekstra bagepapir. Gentages ved nr. 2 plade.

Begge plader bages midt i ovnen ca. 30 min. ved 180 grader varmluft.

Grissini-stavene afkøles på rist og opbevares evt. i glas.

De glutenfri grissini har en dejlig smag der minder om bacon. En lækker snacks til ostebordet eller madpakken.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×