Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri knækbrød

Opskrift på knækbrød uden gluten

Glutenfri knækbrødIngredienser:
  • 1 dl hørfrø (opblødt i 1 dl vand i 1 time)
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikke- eller græskarkerner (eller halvt af hver)
  • 1 dl boghvedegryn
  • 1 dl fuldkornsrismel
  • 1 dl majsmel
  • 1 dl olivenolie
  • 2 dl vand
  • 1 tsk økologisk bagepulver
  • 1 tsk Lima eller Himalaya salt
  • 3 tsk Fiber Husk

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Brug en grydeske, da massen bliver meget klistret. 
  2. Læg halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. 
  3. Læg et andet stykke bagepapir over, og rul dejen til en flad pandekage med en kagerulle. 
  4. Gentag med den anden halvdel af dejen. 
  5. Fjern det øverste stykke bagepapir, og opdel dejen i passende stykker med en dejskraber. 
  6. Bag knækbrødene ved 180 grader i ca. 20 minutter. Afkøl og opbevar i lufttæt glas eller dåse

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som