Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri knækbrød

Opskrift på knækbrød uden gluten

Glutenfri knækbrødIngredienser:
  • 1 dl hørfrø (opblødt i 1 dl vand i 1 time)
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikke- eller græskarkerner (eller halvt af hver)
  • 1 dl boghvedegryn
  • 1 dl fuldkornsrismel
  • 1 dl majsmel
  • 1 dl olivenolie
  • 2 dl vand
  • 1 tsk økologisk bagepulver
  • 1 tsk Lima eller Himalaya salt
  • 3 tsk Fiber Husk

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Brug en grydeske, da massen bliver meget klistret. 
  2. Læg halvdelen af dejen på et stykke bagepapir. 
  3. Læg et andet stykke bagepapir over, og rul dejen til en flad pandekage med en kagerulle. 
  4. Gentag med den anden halvdel af dejen. 
  5. Fjern det øverste stykke bagepapir, og opdel dejen i passende stykker med en dejskraber. 
  6. Bag knækbrødene ved 180 grader i ca. 20 minutter. Afkøl og opbevar i lufttæt glas eller dåse

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×