Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Glutenfri Chokoladekage

Prøv vores opskrift på chokoladekage uden gluten

Glutenfri HUSK-kageIngredienser:
  • 100 g hasselnøddekerner
  • 100 g mørk chokolade
  • 150 g æg
  • 160 g sukker
  • 80 g olie
  • 100 g piskefløde
  • 150 g boghvedemel
  • 50 g Maizena (majsstivelse)
  • 20 g kakao
  • 1 spsk FiberHUSK®
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • Kagepynt: 2 spsk. flormelis
Fremgangsmåde:
  1. Hasselnødderne knuses groft: Nøddekernerne fyldes i en plasticpose og bankes med en kødhammer.
  2. Chokoladen hakkes groft. 
  3. Æg og sukker piskes stift i en skål. 
  4. Olie og piske-fløde blandes og røres langsomt i æggemassen. 
  5. Hasselnødder, chokolade, mel-typerne, kakao, Huskpulver, vanillesukker, bagepulver og salt kommes i en særskilt skål og blandes godt, inden det vendes i æggemassen. 
  6. Smør en slip-let bageform (1,7 l) med margarine el. smør, drys den med lidt boghvedemel, og fyld dejen i formen.
  7. Bages ved 175 °C i 40-50 min.
  8. Lad kagen stå 5 min. i formen, inden den vendes ud på en bagerist. 
  9. Kagen afkøles og pyntes inden servering: Flormelis kommes i en sigte, og kagen overdrysses gennem sigten.


Kilde: Naturlig Glutenfri Bagning, W. Ratje Frøskaller.

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×