Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri og laktosefri biscotti

Lækre glutenfrie mandelkager ca 100 stk

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Neutral
  • 175 g rørsukker
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • Skallen af 1½ - 2 reven appelsiner
  • 1/4 dl appelsin saft
  • 4 æg
  • 3 spsk olie
  • 150 g grovhakkede mandler

Tip: Mandlerne kan også erstattes med tranebær

Sådan gør du.. 

Brødklapper blandingen blendes til en halv grov mel mix, alle ingredienser røres sammen til en tyk grød, de hakkede mandler røres i til sidst. Del evt. blandingen i 2 portioner og tilsæt ½ portion med mandler og ½ portion med tranebær. Dejen/grøden kommes i en sprøjtepose og der laves 4 pølser 3 - 4 cm tykke på bageplade med bagepapir.

Bages ved 170 grader varmluft, midt i ovnen ca. 18 min eller til de er gyldne.

Lad dem køle af, snittes skråt med skarp savbladet kniv ½ - 1 cm. tykkelse, kagerne stilles tilbage på bageplade eller rist (skal stå op med lidt afstand) der er nok til 2 plader, og de bages yderlig ved 170 grader varmluft i 8-9 min, sluk ovnen og lad dem få hele eftervarme med ovnlåge på klem, til de bliver helt hårde.

Opbevares i tætsluttet dåse eller glas. Hvis kagerne er bløde: læg dem på bageristen og bag dem 3 min v. 200 grader varmluft. 

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

    Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter