Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri og laktosefri biscotti

Lækre glutenfrie mandelkager ca 100 stk

Ingredienser:

  • 1 Pose Brødklapper Neutral
  • 175 g rørsukker
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • Skallen af 1½ - 2 reven appelsiner
  • 1/4 dl appelsin saft
  • 4 æg
  • 3 spsk olie
  • 150 g grovhakkede mandler

Tip: Mandlerne kan også erstattes med tranebær

Sådan gør du.. 

Brødklapper blandingen blendes til en halv grov mel mix, alle ingredienser røres sammen til en tyk grød, de hakkede mandler røres i til sidst. Del evt. blandingen i 2 portioner og tilsæt ½ portion med mandler og ½ portion med tranebær. Dejen/grøden kommes i en sprøjtepose og der laves 4 pølser 3 - 4 cm tykke på bageplade med bagepapir.

Bages ved 170 grader varmluft, midt i ovnen ca. 18 min eller til de er gyldne.

Lad dem køle af, snittes skråt med skarp savbladet kniv ½ - 1 cm. tykkelse, kagerne stilles tilbage på bageplade eller rist (skal stå op med lidt afstand) der er nok til 2 plader, og de bages yderlig ved 170 grader varmluft i 8-9 min, sluk ovnen og lad dem få hele eftervarme med ovnlåge på klem, til de bliver helt hårde.

Opbevares i tætsluttet dåse eller glas. Hvis kagerne er bløde: læg dem på bageristen og bag dem 3 min v. 200 grader varmluft. 

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

    Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×