Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri og fiberrig julebrød

Lækker glutenfri julebrød/kage med masser af fibre

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 150 g Philadelphia neutral
  • 150 g abrikos eller appelsin marmelade
  • reven skal af 2 økologiske appelsiner
  • 50 g syltede appelsin tern
  • 50 g syltede sukat tern
  • 75 g rosiner
  • 3/4 dl olie
  • 45 g Naturlic fiber
  • 3 tsk bagepulver

Færdigbagt brød vendes i flormelis

Sådan gør du.. 

Æg piskes skummende, Philadelphia og marmelade piskes i æggene, tilsæt appelsin, sukat og rosiner i blandingen. Olie, Naturlic fiber og bagepulver røres i (tilsæt lidt appelsinsaft hvis dejen er for fast) og lad dejen trække et par minutter inden den hældes i form (størrelse 1 l) beklædt med bagepapir.

Bagetid: ca. 30 min 200 grader varmluft. Når brødet er afkølet sigtes der lidt flormelis over.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×