Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri og fiberrig julebrød

Lækker glutenfri julebrød/kage med masser af fibre

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 150 g Philadelphia neutral
  • 150 g abrikos eller appelsin marmelade
  • reven skal af 2 økologiske appelsiner
  • 50 g syltede appelsin tern
  • 50 g syltede sukat tern
  • 75 g rosiner
  • 3/4 dl olie
  • 45 g Naturlic fiber
  • 3 tsk bagepulver

Færdigbagt brød vendes i flormelis

Sådan gør du.. 

Æg piskes skummende, Philadelphia og marmelade piskes i æggene, tilsæt appelsin, sukat og rosiner i blandingen. Olie, Naturlic fiber og bagepulver røres i (tilsæt lidt appelsinsaft hvis dejen er for fast) og lad dejen trække et par minutter inden den hældes i form (størrelse 1 l) beklædt med bagepapir.

Bagetid: ca. 30 min 200 grader varmluft. Når brødet er afkølet sigtes der lidt flormelis over.

Kilde Opskrift: Naturlic, Ingrid Rosenkrantz Maack

Se alle vores glutenfri produkter her

Vis som