Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Glutenfri nudelret med grøntsager og tamari

Smagfuld Asiatisk Shirataki-nudelret med grøntsager og tamari

Ingredienser (2 personer):

  • 1 pakke Shirataki nudler glutenfri (200 g drænet vægt)
  • 2 spsk Tamari glutenfri Ø
  • 1 spsk sesamolie (eller anden neutral olie)
  • 1 tsk friskrevet ingefær
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1/2 rød chili (finthakket, valgfrit)
  • 1 gulerod (skåret i tændstikstynde strimler)
  • 1 rød peberfrugt (skåret i tynde strimler)
  • 100 g sukkerærter eller edamamebønner
  • 1 forårsløg (snittet)
  • 1 spsk sesamfrø (ristet)
  • Frisk koriander eller persille til pynt
  • Limesaft (valgfrit)

Sådan gør du... 

Forbered shirataki nudlerne: 
Skyl nudlerne grundigt i koldt vand i et dørslag i 1-2 minutter. Kog dem kort i letsaltet vand i ca. 2 minutter, og dræn dem godt. Dup evt. med køkkenrulle for at fjerne overskydende væske.

Sautér grøntsagerne: 
Opvarm sesamolie i en stor pande eller wok. Tilsæt ingefær, hvidløg og evt. chili, og steg i 30 sekunder. Tilsæt gulerod, peberfrugt og sukkerærter, og steg i 3-4 minutter til de er møre, men stadig sprøde.

Tilsæt nudler og tamari:
Tilsæt de drænede shirataki nudler til panden sammen med Tamari. Vend det hele godt sammen, så smagen fordeles. Steg yderligere 1-2 minutter.

Idéer til anretning...
Server retten varm. Top med forårsløg, ristede sesamfrø og frisk koriander. Dryp evt. med lidt limesaft for ekstra friskhed.

TIP!
Du kan tilføje tofu, kylling eller rejer, hvis du ønsker mere protein. Retten er vegansk som den står.

Se alle vores glutenfri produkter her

Sortér efter