Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Æblecupcakes med vaniljecreme

Lækre glutenfri cupcakes, som også kan laves med pærecreme.

INGREDIENSER
  • 14 spsk fintmalet mandler
  • 6 spsk kokosmel - fedtreduceret
  • 4 tsk bagepulver
  • 3 dl Sukrin
  • 1 dl blødt smør
  • 4 æg (stuetemperatur)
  • 1 dl græsk yoghurt (stuetemperatur)
  • Et æble
  • 1 tsk kanel

Vaniljecreme:
  • 2,5 dl letmælk
  • 40 g Sukrin
  • 2 æggeblommer
  • 20 g Maizena
  • 1 tsk vaniljepulver (eller 1-2 vaniljestænger)

Flødeskum:
  • 1,5 dl fløde
  • Sukrin efter smag

INSTRUKTIONER
Start med vaniljecreme. Kog mælk, Sukrin og vanilje på lav varme. Tag gryden fra varmen når mælke-blandingen når kogepunktet. Pisk æggeblommer og majsstivelse i en separat skål og pisk det derefter i mælke-blandingen. Sæt gryden tilbage på kogepladen og lav et opkog. Blandingen vil blive tykkere, når den når kogepunktet. Når den er klar køles den af i køleskab.
Pisk smør luftigt. Tilføj lidt efter lidt Sukrin, så ét æg ad gangen. Pisk græsk yoghurt og vaniljepulver i dejen.

I en anden skål blandes findelte mandler, kokosmel og bagepulver. Vend det tørre og våde sammen med en dejskraber. Bland stille og roligt. Tilsæt hakket æble og 1 tsk kanel.
Fordel i cupcakeforme ca. 12 stk. Bages i ovnen ved 175 grader i 25 min. og afkøles.
Pisk fløde og Sukrin til skum. Lav et hul i midten af hver cupcake. Fyld dette med vaniljecreme, ca. en spiseskefuld i hver cupcake. Drys lidt revet æble over og pynt med en klat flødeskum øverst.


Kilde: sukrin.com/dk

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×