Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Knækbrød uden kornprodukter

Prøv Trine Vesteraas opskrift på knækbrød uden kornprodukter

Knækbrød uden kornprodukterIngredienser:

  • 100 g hasselnødder
  • 50 g solsikkekerner
  • 25 g sesamfrø
  • 50 g hørfrø
  • 20 g chiafrø
  • 1 spsk. Husk eller Skallin
  • 1 æg
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 stor spsk. tørret brændenælde
  • 1 mellemstor gulerod fint revet
  • 1/4 dl. vand
Fremgangsmåde:
  1. Kom hasselnødder, solsikkekerner og sesamfrø i foodprocessoren og kør det til mel. 
  2. Tilsæt æg, salt, brændenælde, gulerod, Husk/Skallin og vand og lad det køre med, så det hele bliver blandet.
  3. Kom blandingen over i en skål og rør hørfrø og chiafrø i - de skal ikke kværnes men kommes hele i.
  4. Del portionen i to og rul hver portion tyndt ud (ca. 2 mm.) mellem to stykker bagepapir.
  5. Bages i ovnen på 130 grader i ca. 30 minutter. Hold øje med dem, for lige pludselig går det hurtigt.
  6. Hvis alle knækbrødene ikke er sprøde, så lad dem, der stadig er bløde, blive i ovnen lidt længere. De skal være sprøde, ellers holder de ikke så længe.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.

Hent opskriften som PDF-fil HER.
Vis som