Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Mine knækbrød af Julie Berthelsen

Julie Berthelsens favorit knækbrød, få hendes opskrift lige her

Ca 20 stkMine knækbrød af Julie Berthelsen

Ingredienser
2 dl hørfrø
1 dl vand
1 dl græskarkerner
1 dl mandler eller hasselnødder
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
2-3 spsk mandel- eller sesammel
2 æggehvider
1 tsk bagepulver
1 tsk salt

Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 160°C varmluft. Sæt hørfrøene i blød i koldt vand i 15 minutter. De skal have en geléagtig konsistens. Hak græskarkerner og mandler/nødder groft.
Hæld kerner og nødder i hørfrøgeléen og tilsæt de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen med en dejskraber i ca. 5 minutter.
Spred dejen ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Den skal være ca 1 cm tyk og uden huller.
Skær herefter dejen ud i mindre rektangler. Eller brug et glas og pres cirkler i dejen, hvis du vil have runde knækbrød.
Bag knækbrødene i 35 minutter. Lad dem køle af og knæk dem forsigtigt fra hinanden, hvis de hænger sammen. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×