Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Hindbærsnitter

Opskrift på hindbærsnitter fra "Den glutenfri kogebog"

HindbærsnitteAntal:15 stk.

Ingredienser, dej:

  1. 100 g boghvedemel
  2. 100 g rismel
  3. 50 g smør eller ghee
  4. 1 æg eller æggeerstatning
  5. 25 g kokossukker
  6. Fyld:
  7. Hindbærmarmelade
  8. Flormelis eller Sukrin flormelis
  9. Blå kornblomster til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Boghvedemel, rismel, smør, æg og kokossukker æltes sammen til en smidig dej. 
  2. Dejen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir og skæres ud i 30 kvadrater. 
  3. Bages i 8-10 minutter ved 180 grader. 
  4. Når de er afkølede lægges de sammen med hindbærmarmelade, overtrækkes med glasur og pyntes med blå kornblomster.

Kilde: ”Den glutenfri kogebog” Anette Harbech Olesen og Lone Bang.

Sortér efter