Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Hindbærsnitter

Opskrift på hindbærsnitter fra "Den glutenfri kogebog"

HindbærsnitteAntal:15 stk.

Ingredienser, dej:

  1. 100 g boghvedemel
  2. 100 g rismel
  3. 50 g smør eller ghee
  4. 1 æg eller æggeerstatning
  5. 25 g kokossukker
  6. Fyld:
  7. Hindbærmarmelade
  8. Flormelis eller Sukrin flormelis
  9. Blå kornblomster til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Boghvedemel, rismel, smør, æg og kokossukker æltes sammen til en smidig dej. 
  2. Dejen rulles tyndt ud mellem to stykker bagepapir og skæres ud i 30 kvadrater. 
  3. Bages i 8-10 minutter ved 180 grader. 
  4. Når de er afkølede lægges de sammen med hindbærmarmelade, overtrækkes med glasur og pyntes med blå kornblomster.

Kilde: ”Den glutenfri kogebog” Anette Harbech Olesen og Lone Bang.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×