Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Chokolade Fudge Brownies

Glutenfri, uden mælkeprodukter og raffineret sukker

Det handler alt sammen om balance. Her er en lækkerbisken, som du kan nyde uden at få dårlig samvittighed! Den indeholder vigtige fedtsyrer og antioxidanter!

Antal: ca. 16 stykker

Ingredienser:

  • 120 gram avocado pure (blend 1 avocado med juicen af en 1/2
    limefrugt)
  • 140 gram mørk chokolade (uden raffineret sukker eller lign.)
  • 200 gr kokossukker
  • 2 æg
  • 60 gr glutenfri mel
  • 20 gr kakaopulver
  • 2 måleske NDS Collagen (alle kan bruges)
  • 80 gr cashew nødder
  • ½ tsk. chilipulver
  • ½ tsk. stødt kardemomme
  • + lidt a hvert krydderi drysses let over hver brownie inden de bages
  • Knivspids havsalt
 Sådan gør du:
  1. Forvarm ovnen til 160 grader
  2. Rist cashew nødderne på en pande i 2 minutter til de er gyldne. Hakkes groft. (Nødder kan undlades
    hvis der er allergi)
  3. Blend avocado til en pure med limesaft
  4. Smelt chokoladen over vandbad, når det er smeltet fjernes skålen fra gryden og køler lidt ned.
  5. Pisk æg, kokossukker, chili, kardemomme og knivspids havsalt sammen i en skål.
  6. Tilsæt nu den afkølede chokolade og avocadopure - pisk sammen
  7. Fold glutenfri mel, NDS Collagen, nødderne og kakaopulveret forsigtigt ind i massen.
  8. Hæld i form med bagepapir, ca. 20 x 10 cm (brødform)
  9. Gør overfladen glat og drys med lidt chilipulver og kardemomme.
  10. Bages i ovnen i ca. 40 minutter til dejen er bagt igennem.
  11. Køl den helt ned hvorefter den skal i køleskabet i min 4 timer. Men gerne natten over.

 

Opskriften er sponsoreret af Engholm NDS

Vis som