Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Rabarberkage

Prøv vores opskrift på rabarberkage

Ingredienser:

  • Rabarber (ca. 1 tallerkenfuld)
  • 65 g økologisk smør
  • 100 g rørsukker
  • 150 g hvedemel
  • 4 æggeblommer
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
  1. Æggeblommerne skilles fra hviderne, og blommerne røres sammen med rørsukker og vanillesukker. Hviderne gemmes.
  2. Hvedemelet blandes med bagepulver. 
  3. Melet røres i skiftevis med smeltet smør.
  4. Den faste dej fordeles i en smurt springform og forbages i ca. 20 minutter ved 175 grader.
  5. Rabarber renses, skylles og snittes i små stykker.
  6. Når bunden er forbagt, hældes rabarberne over kagen. Kagen bager videre i 10 minutter.
  7. De 4 æggehvider piskes med 200 g rørsukker, og massen hældes over rabarberne. Kagen bages ved 150 grader i 30 minutter.
Sortér efter