Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Rabarberkage

Prøv vores opskrift på rabarberkage

Ingredienser:

  • Rabarber (ca. 1 tallerkenfuld)
  • 65 g økologisk smør
  • 100 g rørsukker
  • 150 g hvedemel
  • 4 æggeblommer
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
  1. Æggeblommerne skilles fra hviderne, og blommerne røres sammen med rørsukker og vanillesukker. Hviderne gemmes.
  2. Hvedemelet blandes med bagepulver. 
  3. Melet røres i skiftevis med smeltet smør.
  4. Den faste dej fordeles i en smurt springform og forbages i ca. 20 minutter ved 175 grader.
  5. Rabarber renses, skylles og snittes i små stykker.
  6. Når bunden er forbagt, hældes rabarberne over kagen. Kagen bager videre i 10 minutter.
  7. De 4 æggehvider piskes med 200 g rørsukker, og massen hældes over rabarberne. Kagen bages ved 150 grader i 30 minutter.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×