Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Grovboller med chiafrø

Bag brød uden gluten

10-12 stk.

Ingredienser:

½ liter lunken vand
15 g loppefrøskaller
100 g quinottoflager/quinoaflager
2 spsk. tørret brændenælde
25 g græskarkerner
25 g chiafrø
1½ tsk. salt
1 tsk.bagepulver
75 g rismel
125 g boghvedemel

Fremgangsmåde:

Rør vand og loppefrøskaller sammen og lad det stå ca. 10 minutter til det bliver en grødagtig masse. Rør de øvrige ingredienser i. Når dejen skal samles helt, er det lettest at bruge hænderne. Kom herefter vand på hænderne og form dejen til boller. Pensl med olivenolie og pynt med græskarkerner og havregryn. Bages på 200 grader i 35 minutter. Det er vigtigt, at ovnen er helt varm, når bollerne sættes ind samt at bagetiden overholdes.

Kilde : Trine Vesteraa


Sortér efter