Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

AVIVIR - Aloe Vera med stor effekt

Vi har hørt om Aloe vera-plantens lindrende egenskaber i årevis, og alligevel glemmer mange af os at benytte os af den. Vi ved det endda godt: Den køler, beroliger og mindsker rødme og hævelse, den fine gel reparerer og genopbygger beskadiget, sprukken og irriteret hud.

AVIVIR Aloe Vera

 

 

 

Fyld nødhjælpskassen, beautyboksen og husapoteket med AVIVIR Aloe Vera med ACTIValoe®*

AVIVIR Aloe Vera nødhjælpskassen

Udvid din førstehjælpskasse med Aloe Vera fra AVIVIR

Aloe vera standser udviklingen i rødme og hævelse og virker allerbedst, hvis den påføres, straks skaden er sket, også selv om du endnu ikke kan se, hvad det udvikler sig til.

Pas på dig selv. Måske opdager du først et svagt rødligt skær, som egentlig ikke ser ud af noget særligt. Men ofte udvikler irritationen sig, og det kan du måske undgå ved at være på forkant… Derfor skal du altid have AVIVIR Aloe Vera Gel eller Gel Spray i nærheden. For eksempel i pusletasken, strandtasken, sportstasken, handskerummet i bilen, i køkkenet. 

Brug Gel og Gel Spray, som køler, giver lindring og virker reparerende på huden ved:
Solskoldning, soleksem, insektbid, frostskader, røde haler, sprukne brystvorter, alle slags småskrammer og andre hudirritationer.

Kan anvendes af både børn og voksne.


AVIVIR Aloe Vera Beautyboksen

Effektive plejeprodukter baseret på et højt indhold af den bedste kvalitet Aloe vera

I denne danske serie finder du produkter, der alle er baseret på økologisk ACTIValoe®* og er kendt for at være fugtighedsgivende, blødgørende, styrkende og utroligt regenererende.

I plejeserien finder du alt fra creme og lotions til ansigt og krop, til tandpasta, shampoo, shave-produkter, Deo, solprodukter m.m. Med alle produkterne er du garanteret en fantastisk effekt, hvilket skyldes, at der anvendes så meget Aloe vera, at det rent faktisk virker og ikke bare er ord på etiketten!


Eksempler på AVIVIR plejeprodukter:

AVIVIR Aloe Vera ansigtplejeprodukter virker som anti-age, fordi det høje indhold af Aloe vera tager hånd om de daglige skader, som huden udsættes for i form af sol, blæst, frost, tørt indeklima osv. Påvirkninger, som ellers er med til at nedbryde hudens elasticitet. 
I serien findes også Day- og Night Creme, som er tilsat hyaluron, der virker mod rynker.
 
AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme, 70 %, som er enestående til revner på hænder, fødder, albuer og fingre eller til tørre områder overalt på kroppen. Om vinteren bliver huden påvirket af frost eller hård kulde, blæst mm. og skades nogenlunde på samme måde som ved en solskoldning. Denne creme er fantastisk til at beskytte huden, før du går ud, og bringe huden i balance, når du kommer ind med frosne kinder.
 
AVIVIR Aloe Vera Woman’s Shave Mousse, 70 %, som er et fint glat og blødt skum, der starter reparationen af din hud, allerede mens du barberer og modvirker barberknopper. AVIVIR Aloe Vera Woman’s Shave Mousse er derfor perfekt til ben og bikinilinje.
 
AVIVIR Aloe Vera Tooth Paste 60 % uden fluor er ikke bare en tandpasta, men modvirker røde og irriterede gummer.
 
AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion SPF 30, 70 % er i 2020 blevet ”Bedst i Test” i Tænk, er vegancertificeret og svanemærket.
Denne sollotion trænger lynhurtigt ind og klistrer ikke. Med 70 % økologisk ACTIValoe®* har solprodukterne tilmed en unik reparerende, fugtende og blødgørende effekt. Den kan modvirke soleksem.

AVIVIR Aloe Vera After Sun Lotion, 90 % blev årets hudplejeprodukt ved Danish Beauty Award i 2011, er certificeret vegan- og svanemærket. Med 90 % økologisk ACTIValoe®* har denne After Sun en unik reparerende, fugtende og blødgørende effekt. After Sun indeholder også hyaluron, som binder fugten, og tosolin, der optimerer bruningen. Den er fantastisk som bodylotion til at vedligeholde farve hele sommeren igennem.

 

AVIVIR Aloe Vera husapoteket 

Multifunktionelle kosttilskud

AVIVIR Aloe Vera Drikke Aloe Vera Naturel er et kosttilskud med 99,5% indhold af ACTIValoe®*. Drikken er med til at beskytte og styrke kroppens naturlige balance og bidrager med mange positive dokumenterede resultater, såsom opretholdelse af et normalt immunforsvar, sunde slimhinder og hud samt normalisering af fordøjelsen. 

Kosttilskuddet findes også med æblesmag og som kapsler. 

AVIVIR Aloe Vera Kapsler blev nomineret til blev årets Inner Beauty ved Danish Beauty Award i 2017 og er certificeret øko og Vegan.

 

Den bedste kvalitet Aloe vera

Som med alle andre naturprodukter er Aloe vera afhængig af dyrkningsforhold, høst og forarbejdning for at sikre kvalitet og virkning. Derudover er det selvfølgelig nødvendigt at tilsætte så meget i produkterne, at det rent faktisk virker!

* ACTIValoe ®. AVIVIR Aloe Vera indeholder mellem 50 og 99,5 % ACTIValoe® for at sikre den bedst mulige effekt af produkterne, så disse lever op til de mange virkningsfulde og positive egenskaber, der forbindes med planten. ACTIValoe® er første sortering aloe vera (grand cru) og med garanti for minimum 10 % polysaccharider (acemannan). Alt som har mindre acemannan, sorteres fra og kaldes ”Certified Aloe” og sælges billigere.

AVIVIR er dansk og deres Drikke Aloe Vera var det første Aloe vera-produkt i Danmark i 1989. Produkterne har alle et højt indhold af Aloe vera, størstedelen er vegancertificerede og svanemærkede og indeholder ingen unødvendige eller skadelige stoffer. AVIVIR Aloe Vera har altid været en garanti for produkter, der hverken skader natur eller mennesker. 

Sortér efter