Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Sådan slipper du nemt af med dit uønskede kropshår

Hårstop

Ønsker du at slippe af med uønsket hårvækst i dit ansigt og på kroppen – uden brug af pincetter og barberhøvle? Så læs med her.

 

Uønsket hårvækst

Uønsket hårvækst er et rigtig stort problem for især kvinder, og hårvækst er ofte et tabubelagt emne, som vi helst undgår at tale for meget om. Heldigvis findes der løsninger, der kan fjerne selv genstridigt hår i ansigtet og på kroppen.

Hårene på de forskellige kropsområder vokser forskelligt og med forskellig hastighed. Skægvækst er f.eks. et af de områder, der er hurtigst voksende. De såkaldte heksehår eller ”madame-hår” på overlæben og hagen, som en del kvinder har, vokser også ganske hurtigt.

Måske døjer du ikke med så mange grove hår og stubbe, men i stedet med en kraftig dunbehåring. Mange kvinder fjerner lige så mange hår (faktisk ofte endnu flere) i ansigtet, end mænd gør. Det er ikke bare den klassiske ”fuldskægs-aftegning”, vi fjerner, men det er helt op over kinderne og over øjenbryn i tindingen.

 

Hjælp til uønsket hårvækst

Et produkt, der kan hjælpe dig med at komme de uønskede hår til livs, er Hårstopp produkterne. Her kan du få en creme beregnet til ansigtet og en til kroppen. Hårstopp er en mild creme, der er baseret på naturlige ingredienser, som får hårene til at stoppe med at gro. Produkterne indeholder komplekset BioAlfa, der består af steroler (organisk forbindelse, som forekommer naturligt i både dyr og planter), udvundet af vilde sojabønner, der er medvirkende til, at hårene ikke vokser ud igen.

Forskellen på Hårstopp Ansigt og Hårstopp Krop er, at ansigts cremen indeholder dobbelt så mange af de aktive virkningsstoffer, som cremen til kroppen gør.

Resultaterne, du kan opnå med disse produkter, er klinisk dokumenterede, og ses efter 2. mdr. I de fleste tilfælde er problemerne med uønsket hårvækst løst efter 4-6 mdr.

 

Hvordan bruger man Hårstopp produkterne?

Start med at fjerne hårene – gerne med voks, da det vil afkorte behandlingstiden. Derefter påføres Hårstopp på området.

Der kan forventes et resultat efter 2 måneder ved kontinuerligt brug to gange dagligt. Efter 4-6 måneder er problemet i alle overvejende tilfælde løst. Ved at bruge Hårstopp 2-3 gange om ugen bliver det opnåede resultat vedligeholdt.

 

Sortér efter