Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Hårbørster

Har din hårbørste ikke levet op til dine forventninger? Eller mangler du en ny? Måske savner du et bredt udvalg? Så kan Helsam hjælpe dig på vej.

Hårbørster

 

Har du kraftigt hår, som altid volder problemer, når du skal rede det ud efter et langt bad? Eller har dit hår tendens til at være meget skrøbeligt? Du har måske kort, mellemlangt eller langt hår? 

En flot og professionel kam er til manden, der ikke ønsker at gå ned på udstyr, og den store og holdbare hårbørste er til kvinden, der har de lange og fyldige hårlokker. 

Det er dog væsentligt at fremhæve, at uanset hvilken længde eller mængde hår du har på hovedet, så kan en hårbørste eller kam gavne dit hår og din hovedbund. Lidt ligesom når man intenst prøver at søge efter den helt rigtige hovedpude til sengen, så kan det sommetider også være en udfordring at finde den perfekte hårbørste eller kam. 

Det er meget individuelt, hvilken hårbørste man foretrækker. Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til valget af redskaber til vores dyrebare og betydningsfulde hårpragt. Dette giver altså god mening, da alle har et forskelligt udgangspunkt, når det kommer til, hvor meget og hvilken slags hår vi har. 

På trods af at hårbørsten oftest kan være en utaknemmelig størrelse, som bliver til en vanesag for det enkelte menneske, så er dens funktion uundværlig. Mange mennesker vil formentlig ikke kunne leve uden, da det er de færreste, der ikke ønsker et nyfriseret og friskt udseende. Og så er det sundt for din hovedbund at børste dit hår.

 

Hvorfor bør du rede dit hår mindst 1 gang om dagen? 

Det er en fordel at bruge en hårbørste til dit hår mindst 1 gang dagligt. Og endnu mere vigtigt er det at sørge for at komme i bund, så børsten starter blodcirkulationen i hovedbunden. Hverdagens travle agenda gør nogle gange, at vi først reder håret, når vi selv føler, at behovet er der. Det giver dog knap så gode betingelser for hårets og hovedbundens velvære. 

Hvis du vil give håret de bedste vilkår, så bør du altså rede håret hver dag. Det vil have stor betydning for tilstanden af din hovedbund, hårets struktur og look. Og hvem vil ikke gerne af med skæl og generelt ubehag i håret og hovedbunden? 

En af de betydningsfulde funktioner som hårbørsten indeholder, kan for eksempel være at hjælpe din hovedbund. Det er især, hvis du døjer med skæl, irritation eller gener i hovedbunden, at en daglig gang med hårbørsten kan gøre underværker. 

Skæl, kløe, ubehag og irritation i ansigtet kan nemlig også forekomme i hovedbunden. Og det er altså hårbørsten, der er vejen frem, hvis du ønsker at undgå disse ubehagelige og generende udfordringer. 

Hårbørsten stimulerer og sætter gang i hovedbunden som intet andet redskab og kan formindske følelsen af den generelle irritation, som du måske oplever. 
Når du søger for at lade dit hår møde hårbørsten mindst en gang dagligt, så er det med til at pleje og passe ekstra godt på dit hår. Ens hår er ofte en af de mest karakteristiske ting ved ens krop, hvorfor det er en væsentlig enhed at værne om. 

Ved hyppig udredning af dit hår vil du opleve, at færre hår blive ødelagt eller knækker, ligesom at du også vil kunne undgå fedtet hår, da børsten automatisk vil påføre de naturlige olier, som du har i hovedbunden og fordele det i resten af håret. 

Oplever du problemer med hovedbunden og forventer, at det ændrer sig ved at sørge for at rede håret godt igennem i 4 dage i træk? Så kan det være nyttigt at vide, at resultaterne af udredning af håret dagligt kommer efter, at du gør det til en vane og har gjort det i en kontinuerlig periode. Men det er nemt, og forlanger ikke meget af dig, så det er bare at tage børsten i hånden og starte en ny livsstil for dit hår. 

 

Hvorfor bør du både anskaffe dig en kam og en børste til håret? 

Det er altid et funktionelt redskab, når du anskaffer dig en kam eller en børste. Det kan også være, at du ejer begge dele, og ikke kan forestille dig en hverdag uden de forskellige værktøjer. Kammene og børsterne hos os er af de bedste og mest kvalitetsbevidste materialer. 

Kammen er modsat hårbørsten meget praktisk. Den kan ligge i en lille taske, og den kan nemt være med dig på farten. En kam fungerer ligeledes også til andet end dit hår. Den kan for eksempel være behjælpelig til skægget, så det altid ser hygiejnisk, velplejet og nyfriseret ud. 

Den kan også sagtens bruges til håret og vil også kunne hjælpe til det lange hår, hvis du er i tvivl, om du har lus. Med en kam har du størst mulighed for at udrydde og fjerne disse uvelkomne dyr. 

En kam med det tandmellemrum, som du foretrækker, kan du finde hos os, samtidig med du kan regne med den er kvalitetsbevidst og holder i lang tid. Den kan blive din sande følgesvend fremover. 

Hårbørsten kan altså være behjælpelig, når du skal sætte håret derhjemme om morgenen, og kammen er perfekt til at klare jobbet i løbet af dagen. En kombi af dem begge er derfor altid et smart og praktisk valg. 

 

Se Helsams udvalg af hårbørster og kamme 

Vi tilbyder forskellige varianter, når det kommer til køb af redskaber til håret. Du kan for eksempel kigge på udvalget af hårpleje og kur til blandt andet kraftigt og fyldigt hår. 

Inden du børster håret er det altid en god ide at vaske det. Du kan hos os finde et bredt udvalg af hårshampoo, som kan klargøre dit hår til den ultimative udredning. Shampoo er ikke blot shampoo, hvorfor det er essentielt at finde den helt rigtige til dit hår. Bagefter er det smart at anvende et produkt, der kan blødgøre håret. 

Har du derfor et ønske om både at pleje dit hår, og forsikre at det altid er blødt og klar til at blive reddet ud med en af vores hårbørster, så kan du undersøge vores sortiment af hårbalsam. Der kan du finde det optimale valg for dig og dit hår. 
Sortér efter