Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Cannaderm: Hudpleje med hampefrøolie

Hvorfor er hampefrøolie en oplagt ingrediens i hudplejeprodukter? Bliv klogere på Cannaderm og brugen af hampefrøolie, her i artiklen.

Hampefrøolie i hudpleje

 

Cannaderm – økologiske plejeprodukter

Cannaderm er navnet på en producent af certificerede naturlige plejeprodukter hvis primære ingrediens er økologisk hampefrøolie. Hampefrøolie kaldes også Cannabis Sativa og er gennem de seneste år blevet utroligt populær pga. sine hudvenlige egenskaber. 

Cannaderm har været på markedet siden 2002 og startede i Tjekkiet. Herefter er produkterne fra Cannaderm blevet solgt i flere lande, herunder Danmark. 

 

Økologisk certificeret

Når du vælger et Cannaderm hudplejeprodukt får du et produkt, som er CPK BIO-certificeret. Denne certificering er din garanti for, at produktet er fremstillet uden syntetiske og skadelige stoffer, samt at der under produktionen tages hensyn til miljøet og naturen.

For at et produkt kan blive CPK BIO-certificeret, skal der anvendes naturlige ingredienser fra økologisk landbrug. Dette er tilfældet ved alle produkter fra Cannaderm. Cannaderms produkter er veganske og indeholder hverken GMO, syntetiske duftstoffer, kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller UV-filtre. 

 

Hampefrøolie i hudplejeprodukter

Der er flere end én grund til, at hampefrøolie er fantastisk som ingrediens i hudplejeprodukter. Hampefrøolie indeholder fra naturens side umættede fedtsyrer, klorofyl, phytosteroler og mineraler som magnesium, jern og zink. De umættede fedtsyrer som hampefrøolie indeholder er omega-3 og omega-6 – to essentielle olier som kroppen ikke selv danner. Olien fra hampefrø har den virkning, af den skaber balance i hudens hydrering, lipid- og pH-balance. 

Ved at skabe balance i hudens flora, bliver huden mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Hampefrøolie er meget mild og skånsom overfor huden. Derfor kan de fleste også tåle olien uanset hudtype. 

 

Naturlig pleje til hudproblemer

Du kan med hudplejeprodukter fra Cannaderm pleje, lindre og behandle et væld af hudproblemer. Produkterne henvender sig til alle køn, aldre og hudtyper. Uanset om du døjer med tør, ru og skællende hud, følsom hud, uren hud eller ømme muskler, er der et Cannaderm produkt der passer til lige netop dit behov. Er din hovedbund irriteret finder du også hårplejeprodukter i sortimentet fra Cannaderm. 

Herunder kan du læse mere om de forskellige naturlige plejeprodukter fra Cannaderm.

Cannaderm hudplejeprodukter

Hvilket Cannaderm produkt skal du vælge?

Som sagt er der et Cannaderm produkt der passer til enhver person og ethvert behov. Bliv klogere på Cannaderm og produkterne til hud- og hårpleje.

Cannaderm Spot er produkter der behandler og fjerner uren hud i ansigtet. Ved regelmæssig brug af ét eller flere Spot produkter vil tegnene på uren hud reduceres betydeligt. Har du uren og fedtet hud i ansigtet kan du rense huden med Spot skumvasken. Den rensende skumvask fjerner snavs, overskydende hudfedt og forebygger tilstoppede porer. Efterfølgende kan du bruge den effektive spot roll on der indeholder et serum som reducerer rødme og forebygger tilstoppede porer i huden. Spot roll on er særligt velegnet i forbindelse med generende uren hud. Slut af med, eller brug kun, Spot dagcremen der plejer fedtet hud med tendens til uren hud. 

Ved tørhed, kløe, skæl og irritation i hovedbunden kan du med fordel vælge shampoo- og hovedbehandlingen fra Cannaderm. Cannaderm Atopos shampoo behandler tør og kløende hovedbund – hovedbunden efterlades afslappet og håret blødt og rent. 

Som et utroligt effektivt supplement til hårvasken, kan du anvende Atopos hovedbundsbehandlingen. Hovedbundsbehandlingen kan bruges dagligt i behandlingen af tør, skællende og kløende hovedbund. Massér forsigtigt behandlingen ind i håret efter hårvask med Atopos shampooen. Lad kuren sidde i 3-5 minutter hvorefter resterne skylles ud med rigeligt vand. 

Tør og ru hud på kroppen kan skabe irritation, kløe og svie hvis huden revner. Atopos skin lotion er til daglig brug på sart, sensitiv og tør hud på kroppen såvel som i ansigtet. Lotionen absorberes hurtigt af huden og giver masser af fugt og næring til huden. Hvis du har meget tør og ru hud, er det Konopka salven du skal vælge. Salven kan bruges dagligt hvor den blødgør og fugter huden, samtidig med at den beskytter huden mod yderligere udtørring. 

Ved ømme muskler, overbelastning eller sportsskader gælder det om at behandle hurtigst muligt. Smerterne kan være i nakke, ryg, læn og skinneben – uanset hvor, kan du gøre brug af ét af de kølende eller varmende produkter fra Cannaderm. Thermolca varmende massagecreme virker mod ømme og trætte muskler samt stive led. Mentholca kølende muskelcreme virker hurtigt efter påføring. Den kølende creme er ideel til brug mod trætte muskler efter sport og motion. Den kan også sagtens bruges til at lindre ømme muskler og led gennem en behagelig massage. 

Vil du gerne mærke den smertelindrende virkning over hele 8 timer, skal du vælge enten det varmende thermolca plaster eller det kølende mentholca plaster. Effekten ved begge plastre er det samme som cremerne. Dog fordelt over længere tid og på et mindre område. 

Sortér efter