Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Få bløde forårsfødder

Skønne velplejede sommerfødder. Et lækkert velduftende fodbad er super afslappende og forfriskende. Så fyld baljen og vær god mod dine fødder.

Få bløde forårsfødder

Et lækkert velduftende fodbad er super afslappende og forfriskende. Det afhjælper trætte og ømme fødder og med en efterfølgende pedicure, får det fødderne til at se friske og velplejede ud. Start med at lave dit fodbad. Fyld en balje med varmt vand og tilføj:

1 tsk. Tea Tree olie
1 spsk. flydende sæbe
1 spsk. fugtighedslotion
3 dråber rosmarinolie eller pebermynteolie
1 dl. groft havsalt eller Epsom salt

1. Sæt baljen med vand ovenpå et håndklæde. Hvis du har gammel neglelak på, fjernes denne. Placer derefter fødderne i baljen. Gnid fødderne med saltkornene, indtil de er helt opløst i vandet. Start med hælene og arbejd dig fremad på foden.

2. Læn dig tilbage og nyd dit fodbad, mens huden blødes op.

3. Har du stadig tør hud på fødderne efter dit fodbad, giver du dem nu endnu en eksfoliering. Du kan give en mild eksfoliering ved at gnide huden med en fugtig vaskeklud. Undgå at være for hårdhændet med eksfolieringen, da det blot vil øge produktionen af hård hud.

4. Massér nu fødderne i cirkelbevægelser med en tyk og rig fugtighedscreme. For at slippe af med hård hud på sigt, er den eneste vej frem fugtighedscreme.

Tip til bløde fødder: Smør fødderne ind i fugtighedscreme hver aften, inden du går i seng. Tag strømper på, så cremen ikke blot bliver tørret ud i dyner og lagner.

Køb produkter her

Kilde: hjemmespa.dk

Sortér efter