Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Imedeen

Er du en af dem, der har en fast skønhedsrutine, hvor du i forvejen sørger for, at dit ydre har de bedste betingelser? Måske har udfordringen været hård, når aldringen har resulteret i flere rynker. Så kan skønheds- og hudplejeprodukterne fra Imedeen være det helt rette valg for dig. Det kan være springbrættet og forudsætningen for, at din hud forbliver ungdommelig og smuk.

Imedeen

 

Hvad er Imedeen? 

Det danske producerede kosttilskud Imedeen tilbyder to forskellige produkter. Der findes 3 hudplejeprodukter og 2 skønhedsprodukter. Produkterne kommer i tabletform, som arbejder indefra, så de kan formindske din huds eventuelle alderstegn. Kosttilskuddet fungerer over hele kroppen. 
Du vil opleve, at hvis du tager tabletter dagligt i en periode, så vil din hud gennemgå en positiv udvikling, så den forbliver spændstig. De er førende inden for at udvikle kosttilskud til dig, der går op i dermatologi og ernæring, som skaber de bedste forudsætninger for din hud. 

 

Hvilket Imedeen produkt passer til mig? 

Det kan være individuelt, om du ønsker at benytte hudplejeprodukterne eller skønhedsprodukterne. Det har også betydning, hvad du ønsker, at produkterne skal gøre for dig, da de hver især har deres egne egenskaber. 

Hudplejeprodukterne: 

 • Imedeen Derma One til 25+ 

  Produktet hjælper med at opretholde det kollagen-niveau, som huden har brug for. Det har en betydning for hudens tilstand. Den hjælper med en sund hud i form af udseendet, og i forhold til heling af sår. Stoffet sørger nemlig for den optimale fugtbalance i huden. 

  De to primære ingredienser er zink og C-vitamin, hvor zink er med til at bibeholde en normaliseret hud, og C-vitamin er en vigtig spiller i forhold til kroppens kollagen-niveau. Produktet vil med dens simple indtagelse være med til at bevare den ønskede glød og fugtbalance, som kroppen har brug for. 

 • Imedeen Time Perfection til 40+

  Produktet er for dig, der ønsker det ungdommelige look. Dette produkt kan hjælpe dig i de år, hvor de første alderstegn kan vise sig. Det er oftest på huden, at du bliver udsat for forandringer i takt med, at du bliver ældre. Synligt viser det sig typisk i form af linjer på kroppen. Præparatet arbejder indefra, hvorfor du vil se betydelige resultater over hele kroppen. 

  Zink har en betydning ift. at hjælpe med den generelle vedligeholdelse af huden, og vitamin C hjælper kroppens kollagen-niveau med at være på sit bedste. I produktet er der også vigtige ingredienser såsom fiske-, tomat- og vindruekerneekstrakt. 

 • Imedeen Prime Renewal til 50+ 

  Produktet kan hjælpe med at bibeholde en spændstig hud. Når man kommer op i årene, så vil ens hormonelle niveau også ændre sig. Det betyder, at østrogenniveauet oftest tager et dyk for mange kvinder i denne alder, som vil resultere i et lavt kollagen-niveau. 

  I produktet spiller vitamin C og zink en stor rolle, hvor C-vitaminen bidrager til kroppens kollagen-niveau, mens zink hjælper på at normalisere din hud. Ligeledes indeholder produktet Marine Complex og ViTea (hvid te, lycopen, vindrueekstrat, E- og C-vitamin). 

 

Skønhedsprodukterne: 

 • Imedeen Tan Optimizer til 18+

  Produktet vil klargøre din hud til sommer og sol. Med tabletterne kan du sørge for at forberede din krop og hud på solen indefra. Præparatet indeholder blandt andet A vitaminet, der er med til at normalisere hudens tilstand, hvorimod ingredienserne vitamin C og E er med til at beskytte kroppen mod oxidativt stress. 

  Tager du for eksempel på ferie sydpå eller soler dig i det danske sommerland, så skal du stadig huske at bruge solcreme som din primære beskyttelse, da produktet ikke er en erstatning på dette område. Ej heller vil du opleve at kroppen bliver mørkere af produktet. 

 • Imedeen hår og negle til 18+ 

  Produktet er til dig, der ønsker smukt hår og friske negle. Sundhedsniveauet af hår og negle kan ligeledes forringes af forskellige årsager, men med dette kosttilskud kan du nemt rette op på det. 

  Det er via ingredienserne silica, biotin og zink, at produktet kan hjælpe dig på rette vej. Biotin spiller en væsentlig rolle, når det kommer til forbedringen af hårets tilstand, og zink sørger både får håret såvel som neglene. Du kan læse yderligere om vores forskellige produkter til henholdsvis negle og hår på vores hjemmeside. 
  Hvordan bør Imedeen indtages? 
  Det kan være svært at vide, hvordan de forskellige produkter skal behandles og indtages. Men der er klare retningslinjer for, hvordan du skal gøre. Hvis du er i tvivl kan du altid forhøre dig hos din egen læge om de rigtige retningslinjer for dig.
   
 • Imedeen Derma One til 25+

  Med Imedeen Derma One til 25+ skal du spise 2 tabletter dagligt i en kontinuerlig periode for at opnå det ønskede resultat. Dertil skal tilføjes, at tabletterne anbefales at indtages sammen med et måltid. 

 • Imedeen Time Perfection til 40+

  Med præparatet Imedeen Time Perfection til 40+ skal du spise 2 tabletter dagligt, og for at opnå det ønskede resultat skal det indtages som en del af din hudplejerutine i 12 uger. Tag helst tabletterne sammen med et måltid.
   
 • Imedeen Prime Renewal til 50+

  Produktet, Imedeen Prime Renewal til 50+, anbefaler, at man tager 4 tabletter dagligt i 12 uger for at opnå det ønskede resultat. Man kan tage 2 tabletter morgen og 2 tabletter aften, men det anbefales at det indtages sammen med et måltid. 

 • Imedeen Tan Optimizer til 18+

  Dette præparat, Imedeen Tan Optimizer, kan benyttes af alle, der er over 18. Tabletterne anbefales at blive en del af din faste skønhedsrutine, hvor der skal tages 1 tablet dagligt for at opnå det ønskede resultat. Dette skal helst gøres samtidig med et måltid mad.
   
 • Imedeen hår og negle til 18+ 

  Med produktet, Imedeen hår og negle, bør den daglige dosis være 1 kapsel dagligt. Kapslerne kan indtages af alle, der er over 18 år gammel. Det er oplagt at gøre kapslen til en del af din generelle skønhedsrutine. 

  Helsam tilbyder en bred variation af skønhedsprodukter til dig som kunde. Det gør de, så du altid har mulighed for at forbedre din huds kvalitet. Du behøver altså ikke længere bekymre dig over din hud, når du benytter Imedeen. 
Sortér efter