Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Artikler

Biofreeze

Biofreeze er en kølende gel, som lindrer smerter i både muskler og led. Læs mere om Biofreeze her og bliv klogere på, om Biofreeze er noget for dig.

Biofreeze

 

Biofreeze: Kølende gel til muskler og led

Du kender måske allerede til Biofreeze og dets kølende egenskaber, eller også er du måske på udkig efter et smertelindrende produkt som bare virker hurtigt. Uanset om du kender til Biofreeze eller ej, kan du i denne artikel blive klogere på hvilke smerter Biofreeze er godt mod.

Men hvad er Biofreeze egentligt? Biofreeze er et smertelindrende produkt udviklet og sammensat af kemikeren Dr. Danné King, som har specialiseret til i botanik. Botanik er et begreb for planter, træer, urter, buske og andre jordbundne organismer. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at Biofreeze indeholder flere forskellige vegetabilske ingredienser.

Biofreeze indeholder ILEX som er et ekstrakt fra kristtjørn. Det er dog ikke hvilken som helst kristtjørn der bruges ekstrakt fra, men mere specifikt den sydamerikanske kristtjørn. Når du vælger Biofreeze får du et produkt som er fri for voks, olier, petroleum og hormoner.

 

Hvordan virker Biofreeze?

Det er vigtigt at være klar over, at Biofreeze ikke er til behandling, men lindring (symptomatisk). Gelen fra Biofreeze er fantastisk som smertelindring i muskler og led, og så Biofreeze desuden CE-mærket.

Biofreeze gør brug af ”kryoterapi”. Kryoterapi er når Biofreez’s kølende påvirkning transmitteres til hjernen via nervebanerne. Overførslen sker hurtigt og så lader den kølende gel blodet gennemstrømme helt normalt. Bruger du i stedet is, vil det få blodkarrene til at trække sig sammen. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om forfrysninger.

 

Hvem kan bruge Biofreeze?

Du kan bruge Biofreeze til lindring af muskel- og ledsmerter, men også til lindring af forstrækninger, overbelastede muskler og forstuvninger.

Smerterne kan f.eks. være i ryg, skuldre, nakke, ankler, knæ, hofte og led – næsten uanset hvor, kan Biofreeze lindre smerterne så det er nemmere at udføre dagens gøremål. Døjer du med ømme muskler efter træning og sport, eller akutte skader, kan Biofreeze hurtigt lindre smerterne.

Har du smerter i ryg eller nakke, kan det være svært at falde i søvn. Påfør Biofreeze inden du går i seng. Dette virker i de fleste tilfælde så lindrende, at det er nemmere at falde i søvn og få en god nats søvn uden afbrydelser.

Både børn og voksne kan bruge Biofreeze, men bør ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens anvisning. Derudover bør gravide og ammende ikke bruge Biofreeze.

 

Hvor hurtigt virker Biofreeze?

Biofreeze virker hurtigt. Allerede efter blot et par minutter, vil du kunne mærke den kølende effekt som Biofreeze har på huden og i musklerne.

 

Sådan bruger du Biofreeze

Biofreeze kan påføres på det smertefulde område 3-4 gange dagligt. Massér et tyndt lag gel ind i huden og vask efterfølgende dine hænder. Hvis du har sart/sensitiv hud, er der risiko for, at du ikke kan tåle Biofreeze. Spørg enten din læge først, eller påfør Biofreeze på et mindre hudområde for at se hvordan du reagerer.

Hvis du har sår eller på anden måde beskadiget hud, er det bedst at vente med at bruge Biofreeze til huden er helet. Så længe huden er intakt og der kun er tale om muskelsmerter, kan du roligt bruge Biofreeze til hurtig og dybdegående smertelindring.

Biofreeze findes som gel, spray og roll-on. Derfor er det nemt for dig at vælge det Biofreeze produkt, som passer til lige netop dit behov.

Sortér efter