Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Foredrag med Lotte Heise og Stig Ladefoged

Vi byder i 2021 velkommen til en foredragsserie med hhv. Lotte Heise og den plantebasserede sygeplejerske Stig Ladefoged.
Foredragene præsenteres i samarbejde med din lokale Helsam butik og der er garanti for en spændende aften i sundhedens tegn.


 Stig Ladefoged banner

Stig Ladefoged: Mød den plantebaserede sygeplejerske

Oplev Stig Ladefoged, Den Plantebaserede Sygeplejerske, fortælle om sundhedsgevinsterne ved at spise mere plantebaseret.

I sit underholdendende og informative foredrag vender Stig forskningen om tarmbakteriernes betydning for helbredet, livsstilens indvirkning på generne og hvordan en mere plantebaseret kost kan forebygge livsstilssygdomme.

Selvom foredraget hiver tunge forskningsartikler frem, er der garanti for, at du kan grine dig klogere i selskab med Stig. Foredraget roses for at blive formidlet med humor, et glimt i øjet og en god portion inspiration til at træffe flere sunde livsstilsvalg for dig selv.

 


 Lotte Heise banner
 

Lotte Heise:  Tag magten fra smerterne!

Oplev Lotte Heises foredrag om at tackle kroniske smerter, få en større livskvalitet og finde glæden i hverdagen. Hør om hvordan musik, mælkebøtter og motion gør livet bedre!

Lotte Heise fortæller om sit liv med ”AV” siden hun var i tyverne. Om hvordan smerterne ikke skal tage magten fra hende, og hvordan hun bestemmer over dem.

Et medrivende og morsomt foredrag om, hvordan man kan få et bedre liv, selvom man har ondt.

 

 

Billetpris: 125,-

Køb din billet online eller find en Helsam-butik nær dig HER.

Sortér efter